Tacksam i regnet



När jag gick i regnet med min Laptop under armen på väg till tåget för att åka till Göteborg och gå på Bok och biblioteksmässan, så gick jag förbi två A-lagare som stod inklämda i en telefonkiosk för att komma undan det obevekliga regent. En av den sa hej och jag log och sa hej tillbaka. Han brukar panta flaskor och burkar i butiken som jag arbetar i, han köper öl så fort han fått ihop nog med pengar till den starkaste sorten man köpa till lägst pris. När han är nykter så är han ganska trevlig och jag antar att det krävs en del alkohol för att bli onykter det kalla och råa höstvädret som kröp genom kläderna likt ett spökes kalla händer. Jag insåg hur lyckligt lottad jag är som har ett arbete jag trivs med, en bostad mitt i centrum och en möjlighet att mitt i veckan åka till Göteborg och gå på en mässa som ackrediterad skribent. Visst, jag har mina problem och allt löser sig inte men jag känner en enorm tacksamhet över hur bra jag har det. En rätt skön och nyttig tanke när jag stressade genom regnet, naturligtvis försenad...

Kommentarer
Postat av: Sebastian

Hej igen Åke!



Satt och läste min favorittidning Rocky i protest mot allt plugg, och kom att tänka på dig;



I senaste numret av Rocky (som jag tror ni säljer på City fortfarande), finns en artikel om en som heter Lars Gårdfeldt. Han är homosexuell präst i Svenska Kyrkan. Han har dels skrivit en teologisk avhandling kallad "Hatar Gud Bögar" samt nyligen givit ut en roman, "På Knä I Köpenhamn". Romanen är av Harlequin-genre och tydligen ganska utmanande.



Lite lästips kanske och förhoppningsvis ett någorlunda nyttigt resultat av mitt aktiva icke-pluggande :)

2009-09-25 @ 01:40:44
Postat av: J. Åke Englund

Tjena Sebastian,



tack för tipsen, såg bägge böckerna på bok och biblioteksmässan, skulle ha köpt båda men det kom annat emellan. att det bara blev Harlequin-bög-boken kanske handar om vilket mitt undermedvetna vill läsa om :))

spännande med Rocky, ska kolla upp det, tack för tipset. Lycka till med pluggandet även om jag uppskattar resultatet av ditt icke-pluggande :)

/Åke


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback