2½ meter Telia

Jag har flyttat en våning i det hus jag bor i och Telia behöver nästan en månad på sig att flytta mitt bredband 2½ meter... skitirriterande men inte så mycket att göra åt så jag kommer tillbaka med nya friska tag i början av november.

Jag tar gärna emot tips, tankar och ideér rörande homosexualitet. Skriv, kommentera och reagera!

/Åke

Samma sak

"Det är inget fel med att vara bög, så att förneka detta är samma sak som att fördöma"

Keanu Reeves

Efter reportaget 2

Samtidigt som artikeln "En ödmjuk kille med vass penna", där jag bland annat uppmärksammas för mitt arbete för att skapa förståelse för homosexuellas situation, publicerades i Borås Tidning 1/10 har jag flyttat så jag har inte haft någon telefon inkopplad. Därför har jag inte haft någon koll på om man ringt hem till mig med anledning av artikeln. Jag vet att en person med samma efternamn som mig har fått ett telefonsamtal hem om artikeln. Ett positivt samtal visserligen men  gamla minnen gör sig ändå påminda. Nu har jag fått telefon inkopplad till min nya lägenhet och jag har kunnat lyssna av min telefonsvarare. Jag hade då ett meddelande lämnat av en man som läst artikeln och ville prata med mig, han lämnade sitt namn och telefonnummer... Jag fylls av en massa tankar och frågor. Varför ringer man upp någon som är med i ett reportage? Tror inte att jag skulle göra något liknande. Ska jag ringa upp honom? Vad vill han? Vad är det rätta att göra? Vad vill jag göra? Vad orkar jag göra? Har inga svar just nu så jag får bära med mig dessa funderingar.


Astrist

"De pratar om 'en öppen, homosexuell livsstil' som om det skulle finnas någon... Pratar vi inte bara om folk som älskar varandra? Det är ju astrist"

Roseanne barr, skådespelerska

Efter reportaget

Artikeln i Borås Tidning har nu publicerats med titeln "En ödmjuk kille med vass penna". Jag beskrivs som en kille brinnandes för att skapa större förståelse för homosexuellas situation. Är riktigt nöjd med artikeln och känner att Christian Dahlgren fångat vårt samtal på ett bra sätt. Har fått en smått otrolig respons från arbetskompisar, kunder på jobbet men även från folk på stan och även mottagit en mängd sms. Har fått kommentarer som: "bra gjort", "starkt" och "bra artikel". Har flyttat i samma veva som artikeln publicerades så jag har ingen telefon inkopplad, så jag vet inte om någon ringt hem till mig, men en person med samma efternamn som mig har fått ett telefonsamtal hem om artikeln. Ett positivt samtal visserligen men det väcker minnen från den tiden när jag kom ut i tidningsartiklar och tv när jag bodde i Eskilstuna. På den tiden var tyvärr inte alla samtal positiva vilket ledde till att jag valde att inte stå med i telefonkatalogen när jag flyttade ihop med F. Har inte haft sådana problem sedan jag skaffat nummer i eget namn trots att jag inte har hemligt nummer och är än mer officiell nu när jag kombinerar mitt ICA-jobb med föreläsningar om homosexualitet och debattartikelskrivande i bland annat Borås Tidning. Ska bli intressant att kolla min telefonsvarare när telefonen kopplas in i min nya lägenhet men det tar ett par dagar tills dess. Är dessvärre lite korkad när det gäller eventuella hotbilder på grund av min öppenhet, tvärtom så är det andra som påpekar att jag borde vara lite mer försiktig. Borde lära mig att lyssna mer på andras varningar kanske, ta hand om mig själv mer och allt det där... Nåja, är riktigt nöjd med artikeln och får stor och positiv respons på det hela taget. Det positiva tar över det negativa. Måste komma ihåg att skicka en kopia av artikeln till F.