Efter reportaget 2

Samtidigt som artikeln "En ödmjuk kille med vass penna", där jag bland annat uppmärksammas för mitt arbete för att skapa förståelse för homosexuellas situation, publicerades i Borås Tidning 1/10 har jag flyttat så jag har inte haft någon telefon inkopplad. Därför har jag inte haft någon koll på om man ringt hem till mig med anledning av artikeln. Jag vet att en person med samma efternamn som mig har fått ett telefonsamtal hem om artikeln. Ett positivt samtal visserligen men  gamla minnen gör sig ändå påminda. Nu har jag fått telefon inkopplad till min nya lägenhet och jag har kunnat lyssna av min telefonsvarare. Jag hade då ett meddelande lämnat av en man som läst artikeln och ville prata med mig, han lämnade sitt namn och telefonnummer... Jag fylls av en massa tankar och frågor. Varför ringer man upp någon som är med i ett reportage? Tror inte att jag skulle göra något liknande. Ska jag ringa upp honom? Vad vill han? Vad är det rätta att göra? Vad vill jag göra? Vad orkar jag göra? Har inga svar just nu så jag får bära med mig dessa funderingar.


Kommentarer
Postat av: Marie

Jag läste reportaget i BT. Bra! Min första reaktion på "efter reportaget" var att det kan väl inte finnas något hot mot att vara öppet homosexuell i Sverige? Nu efter jag har sett programmet "45 minuter" som visades i tisdags är jag inte lika säker längre. Det handlade om hatbrott och suspekta religiösa sekter i USA som hade specialiserat sig på att hata bögar ("God hates fags"). Skrämmande! Var rädd om dig! Hälsningar Marie

2006-10-13 @ 08:41:19
Postat av: Benny

Förstår både dig o han som ringt till dig. Han ser sin chans att få hjälp o stöd för sin situation. Alla är nog inte lika starka som du är o vågar stå för sin läggning. Men det är ju upp till dig i slutändan vad du orkar med. Ha de gott!

2006-10-19 @ 23:56:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback