Hemma igen

Fyra händelserika och omtumlande veckor i New York är till ända och jag är åter i Borås. Min väska försvann i Bryssel under hemresan och jag tillbringade dagen i spänd väntan på att flygbolaget skulle hitta min väska som var full med böcker, kläder och filmer jag köpt i New York. Jag lovades ekonomisk ersättning för väskans innehåll om den inte skulle hittas men hur sätter jag ett pris på den bok som författaren signerat till mig. Hur sätter jag ett pris på den film som jag suttit framför YouTube och tittat på trailern för, en film som inte går att få tag på i Sverige. Hur sätter jag ett pris på de anteckningar och tankar som jag skrivit ner i det anteckningsblock som jag burit med mig under mina dagar i New York? Men jag behövde inte sätta något pris för man hittade väskan och den kördes hem till mig under kvällen.
Thinking, fantasing and dreamig in English

Tredje dagen i New York, omstallningen gick inte lika smidigt som under tidigare resor. Det inre kaos som jag burit med mig fran de senaste veckorna tycktes overrosta till med New Yorks gator fyllda av sirener, tutande bilar och vibrationerna i marken fran passerande tunnelbanetag. Sakta men sakert tas saval fantasier som drommar over av det engelska spraket som talas overallt omkring mig, aven om jag sjalv inte talar allt for mycket sa talas engelska overallt omkring mig, jag laser bocker och tidningar och framfor allt sa har jag hunnit med att se fem filmer pa bio under de tva forsta dagarna, sa engelskan tar over som mitt forsta sprak och detta gor omstallningen till ett annat liv an mer tydligt.
At en riktig New York-frukost bestaende av pannkakor, stekt agg och bacon och nu ska jag till New York Public Library dar det precis oppnat en utstallning om Stonewall-revolten och starten for den moderna gayrorelsen och forhoppningsvis ska jag fa tag pa biljetter till en teaterforestallning ikvall.