Uppfyllda drömmar

Jag har fått en fantastisk möjlighet, en möjlighet att i liten skala göra något som jag drömt om sedan jag var liten. Jag ska få vara sommarpratare i Radio Sjuhärad. Jag får under en timmas tid prata om precis vad jag vill och välja musik. Jag fick förfrågan i förrgår och sedan dess har mina tankar kretsat kring vad jag vill använda programtiden till. Jag har så mycket som jag skulle vilja ta upp i programmet, det finns så mycket jag vill förmedla, så många vägar att gå. Jag har så många ämnen som jag skulle vilja prata om, allt från kärlek, lögner och religion till döden och livet. Jag skulle även vilja förmedla glädje och hopp. Och gärna ha en röd tråd genom programmet som binds samman av musiken. Jag inser att programmet inte bara är en unik möjlighet utan också en rejäl utmaning.


"Att ens drömmar går i uppfyllelse - det är ett av ödets skämt"

-James Russell Lowell


Kommentarer
Postat av: Patrik

Gud vad kul!! Om du åtar dig uppgiften kommer du klara den galant! Vore lika roligt som intressant
att höra dig som sommarpratare! =)

2008-04-11 @ 19:29:33
Postat av: Åke Englund

Tack Patrik, lovar att uppdatera om när det sänds :)
/Åke

Postat av: M.

Hej du Åke!
En slump att jag sprang på din blogg just precis. Du vet inte vem jag är, men jag brukar handla av dig på City. Och jag tycker verkligen att du ska förmedla glädje och hopp i ditt radioprogram för jag brukar alltid välja din kö på City när du står i kassan för att du ALLTID är så himla trevlig och levererar ett leende när man kommer där o handlar. Det är inte mycket men det ger ändå lite hopp om livet och man blir alltid lite gladare inombords. Att nån man inte känner överhuvudtaget ändå ger en ett leende och liksom ser på en fördomsfritt (inte för att jag vet om du gör det, men det känns så). Jag vet även att jag inte är ensam, när jag och min bästa vän brukar ha våra "deppdagar" eller bara rent av "slappdagar" brukar vi gå ner och köpa godis eller glass eller nåt, och alltid väljer vi din kö och sen diskuterar vi hela vägen hem hur kul det är att du alltid är så trevlig i ditt bemötande när man kommer oavsett hur risig man är eller tvärsom.

Dessutom är det väldigt roligt att du då och då avfyrar några roliga kommentarer och inte bara allt basics snack "hej... det-blir-24,50-tack-vill-du-ha-kvittot?" följt av en suck och en blick bak på klockan.

OCH inte bara det, det känns inte bara som att detta är nåt du gör för att ge god service utan du verkar vara sån i din natur. Nån gång då och då har jag gått förbi dig på stan och jag vet inte om du känner igen mig som "bor-i-kvarteret-och-brukar-handla-hos-mig-tjejen" eller inte.. Men du ler alltid ändå och det kan göra världens sämsta dag lite bättre. Tycker att många fler borde vara som du och att jag alltid försöker att ge främlingar ett leende och en fördomsfri blick för att jag vet hur glädjande det faktiskt kan vara!

Och det här blev jisses då en vääääääldigt lång kommentar. Men hoppas du uppskattar det och att jag kan skänka tillbaka lite av den glädje till dig som du alltid skänker till mig även om du, fram till nu, är omedveten om det!

Ha en alldeles förträfflig dag! Själv är jag sugen på nåt gott typ choklad eller glass snart för det var ett tag sedan, så vi ses på City. :-) Även om du inte kommer veta att just jag är jag. Men ändå :-)

Take care!

2008-04-14 @ 21:35:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback