Sömnig söndag

Söndag, var ledig idag, min tredje lediga dag hittills under denna månad. Gick upp vid nio, åt frukost och gick promenad med hundarna, somnade igen. Vaknade vid 3-tiden, bannade mig själv för att jag inte får något gjort, känner att livet rinner mig ur händerna. Gick en promenad med hundarna i det underbara höstvädret, det är höst och för en gångs skull upplever jag en årstid. Brukar oftast tänka att den här sommaren ska jag minsann... den här hösten ska jag nog göra det... den här vintern ska jag uppleva det... Men som regel springer årstiderna förbi och först efteråt märker jag att ännu en sommar, höst och vinter har gått mig förbi.
Men idag kände jag mig samstämmig med årstiden och det var en riktigt skön promenad i det vackra vädret. Mötte en gäst från mitt arbete, en av de vars sällskap jag verklige uppskattar. Vi pratade mycket om livet, vad vi gör med livet och om att ta vara på den tid vi har. Under vårt samtal solade sig hundarna i det vackra höstvädret och återigen kände jag den där känslan av att det finns så mycket jag vill göra och jag kunde känna energin växa inom mig. Jag har så mycket att ge och jag måste bara lära mig att fokusera energin och inte bli trött och somna.
Gick på bio på kvällen, äntligen börjar det komma filmer som jag inte sett när jag var i USA. Ikväll blev det Trångt i kistan och Bourne Ultimatum, båda var bra men speciellt Trångt i kistan var riktigt bra. Som alltid fick jag frågan vem jag skulle gå på bio med och samma blick av förvåning när jag svarade att jag skulle gå ensam. Det verkar vara otänkbart för de flesta, jag tycker mest att det inte finns någon poäng att gå med någon annan om man inte ska diskutera filmen efteråt och de flesta filmer som kommer på bio är inte direkt filosofiska till sin natur så... Om jag går på bio med andra så är det oftast för att det är väldigt bra vänner eller för att jag är på en dejt, och det är inte direkt högtryck på dejtingfronten just så... Annars blir jag allt mer tveksam till att gå på bio PÅ GRUND AV ALLA ANDRA i salongen. Folk uppför sig verkligen som idioter när de går på bio. Pratar med varandra under filmen, svarar i mobiltelefon och smaskar när de äter.

Idag är jag tacksam för:

1. Att jag har biovett.

2. Att jag har förmågan att gå bio själv utan att skämmas för det.

3. Att det snart är lön :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback