63,7

Fredrik ringde och väckte mig 07.00, den första snön föll i Östersund. Det låter romantiskt och vackert när man säger att årets första snö faller, men det var inte så Fredrik såg det. Och jag hade inte heller sett det som så speciellt romantiskt, jag delade Fredriks åsikt om att det var mera hemskt med årets första snö i mitten av september. I vanliga fall hade jag somnat om men jag var helt klarvaken och resterna av en obehaglig dröm dröjde sig kvar, drömmer så konstiga drömmar nu för tiden.

Tack vare att jag blev väckt tidigare än jag tänkt mig så hann jag äta frukost och komma till gymet i god tid, nu tycker jag att träningen är riktigt rolig men jag har nog tränat lite för hårt så jag har ont i handleden. Väger mig på måndagar så jag vägde mig idag och jag vägde 63,7. Funderade länge på om jag skulle avrunda upp till 64 för att det skulle kännas bättre, men det kändes som att fuska och alla som kämpar med att gå ner i vikt räknar ju i hekto så då får väl även jag göra det. Det känns irriterande lite då jag vägde 63,0 förra måndagen. Det tog så gott som hela dagen att förlika mig med 63,7.

Min dag i övrigt har präglats av snatteri. Jag blev intervjuad av en reporter från Borås Tidning om snatteri och lämnade även vittnesmål till en polis som kom till butiken med anledning av ett anmält snatteri i augusti. Jag fick verkligen tänka på hur mina svar kunde tolkas då jag pratade med reportern från BT, hade inte alla fakta hon ville ha och jag ville inte få eventuella snattare att se butiken som en möjlighet. När jag pratade med polisen så kände jag att inte kunde ge tydliga svar då det var en månad sedan det hände, jag har både tagit och jagat åtskilliga snattare sedan dess. Dessutom är jag världens sämsta vittne då jag år så dålig på att beskriva människors utseende.

Nu ska det bli skönt att vara ledig en dag, hittills har jag bara varit ledig en dag i september. Får umgås med hundarna imorgon och ett biobesök är planerat.

Idag är jag tacksam för:

1. Att det inte snöar i Borås.

2. Gästen som berömde mig för mitt levande leende.

3. Glassen Cookie Dough från Ben & Jerry.

Kommentarer
Postat av: Benny

Hej! tycker att du tänker väl negativt när det gäller vikten. Se det så att fortsätter du i samma spår så väger du 73 kg lagom till jul. och då har ju du verkligen chansen att äta upp dig. tänk possetivt och fortsätt kämpa. du ser mycket friskare ut nu än när du vägde som minst. ha de!

2007-09-18 @ 10:10:27
Postat av: Åke Englund

Tack :)
Jag kämpar på, tack för din uppmuntran.
/Åke


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback