Intervjuad

Lever fortfarande utan internetuppkoppling, med betoning på lever utan... Hemskt vad beroende man kan vara av internet, samtidigt som jag märker hur mycket "onödig" tid jag lägger på att surfa på internet. Det jag saknar mest är att inte kunna göra nyhetssökningar och att blogga i lugn och ro hemifrån.

Var och blev intervjuad för Radio Sjuhärad idag. Halva intervjun kom att handla om homosexuella och blodgivning, andra halvan handlade om att vara homosexuell men även om hur det är att prata i skolor om homosexualitet. Det känns helt ok nu i efterhand med intervjun, även om jag var lite skeptisk innan. Det känns bra att det blev prat om föreläsningarna, det är ju det jag brinner för. Intervjun kommer att vara med första veckan i december då Radio Sjuhärad kommer att ha HBT-frågor som tema, mer än så vet jag inte än så länge.

Kommentarer
Postat av: Tobias

Ring din internet leverantör och skäll på dom så ordnar dom det
:) Eller så testar du bara att starta om modemet. Tja

2007-11-24 @ 16:19:16
Postat av: Anonym

Jag har ringt min internetleverantör, flera gånger, inte skällt på för jag är ju en så snäll kille... Men jag har pratat med dem och inte kommit så mycket längre. Så jag får får leva utan att vara uppkopplad ett tag till medans jag jobbar på det.
/Åke

2007-11-25 @ 20:03:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback