Slut

De senaste veckorna har jag haft föreläsningar på dagarna och arbetat kvällstid på mitt ordinarie arbete. Till skillnad mot förr när jag arbetade med föreläsningar på heltid så tycks jag inte klara av den känslomässiga tömning som en föreläsning innebär och i kombination med ett heltidsarbete så känner jag mig nästintill utslagen. På min fritid de senaste dagarna har jag försökt att formulera en mening till en text och trots att det bara handlar om en mening så kan jag inte få till den. Jag skriver variant på variant av meningen och det tycks finnas 100 varianter på meningen men jag hittar inte den som känns rätt. I huvudet snurrar orden omkring, mina ögonlock känns som om de var belagda med bly och jag får en känsla av att någon sitter på min bröstkorg. På samma sätt som människor med nära-döden-upplevelser har sett ett starkt ljus så kan jag se framför mig hur jag kliver upp från New Yorks tunnelbana och ser Empire State Building. Det är blott fyra dagar kvar till New York.


Kommentarer
Postat av: Helen

Håll ut! =)

2009-05-28 @ 08:18:08
Postat av: Anonym

Hoppas du får det underbart i N.Y, det är du värd!

Jag ser dig nästan varje dag på city och det finns nog inte en enda gång som du inte hejar och är glad och tillmötesgående. Kanske den enda på hela city! :)

2009-05-28 @ 09:50:22
Postat av: Kenny

Hoppas NY motsvarar alla förväntningar du har denna gång, men du är ju ioförsig ett med staden ;)... själv åker jag till Prag på sön för lite party/casino mm... inga kulturella aktiviter för mig :)

Hej hopp!

2009-05-28 @ 22:15:06
Postat av: Åke Englund

Hej Helen,

lovar att hålla ut, nu har jag bara en arbetsdag kvar. Är helt slut i kropp och själ men det är bara några timmar kvar nu.

/Åke

Postat av: Åke Englund

Tack,

som jag brukar säga, jag försöker :)

och jag trivs enormt bra på jobbet så det hjälper mig att le :)

/Åke

2009-05-30 @ 01:04:58
URL: http://www.akeenglund.blogg.
Postat av: Åke Englund

Hej Kenny ;)

Prag låter inte helt fel det heller :))

Ha det så trevlligt, ska försöka att uppdatera bloggen en del när jag är i NY.

Ta hand om dig.

/Åke

2009-05-30 @ 01:07:33
URL: http://www.akeenglund.blogg.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback