Samtal hos tandläkaren

Var hos tandläkaren på morgonen. Att gå till tandläkaren är bland det värsta jag vet. Även om jag har en väldigt förstående tandläkare som alltid ser till att boka extra tid då min tandläkare ofta måste avbryta behandlingen och vänta tills jag slutat skaka och kväljningarna gått över. Även om min tandläkare är bra och förstående så tycks hon alltid hitta något som måste lagas, fyllas eller dras ut. Har en svag misstanke om att jag finansierat såväl min tandläkares båt som sommarhus...

I alla fall så var jag där idag och vi småpratade lite när jag satt mig i tandläkarstolen och hon frågade mig om jag varit i Stockholm på Pride. Jag berättade att jag inte varit där i år men att jag varit på Pride i San Fransisco. när vi småpratade om Pride så funderade jag på hur andra homosexuella skulle ha regerat på den frågan. Många homosexuella känner sig förolämpade för att det antas att de åker på Pride, en del blir till och med irriterade. När jag hamnar i situationer när andra homosexuella blir förolämpade eller irriterade över frågor som denna, så kan jag inte låta bli att förundras över all energi och bitterhet de lägger ner. Jag väljer istället att tolka frågan som ett intresse och en öppenhet inför mitt liv och hur jag lever. Så mycket i livet är en fråga om tolkningar och val.


Kommentarer
Postat av: Helen

Så sant. Hur valde du att tolka min kommentar på ditt inlägg som försvann innan bloggpausen? Det kändes som den skämtsamma tonen jag hade försvann samtidigt som inlägget..

2008-08-19 @ 14:18:47
Postat av: Åke Englund

Ingen fara, jag förstod den skämtsamma tonen :)

Men, jag kände redan när jag skrev inlägget att det inte kändes rätt i magen att skriva det, så jag valde att ta bort det. Och då försvann även din kommentar. Därav att din kommentar försvann.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback