Filmen som ligger etta

När jag var och lämnade tillbaka gårdagens film på Videomix så såg jag att de hade fått in ett gäng med nyutgivna filmer från 20th Century Classics, däribland All about Eve. Stod och tittade på den ett bra tag och funderade på om jag skulle köpa den men jag höll mig då jag försöker att göra av med minsta möjliga just nu då alla mina pengar går till New York-resan. All about Eve ligger som etta på listan över filmer som varje homosexuell man bör se enligt The Unofficial Gay Manual av Kevin Dilallo & Jack Krumholtz. Inte för att det i sig är någon vägvisare i mitt liv men det tillhör på något sätt gaykulturen och jag älskar alla former av listor. Men jag låter ekonomin styra för nu och köper filmen vid ett senare tillfälle.

Dagens låt är With every heartbeat med Robyn.


Kommentarer
Postat av: Benny

Tack för tipset! Har ej sett den och det känns som man missat massor pga att man kom ut sent i livet. Så det är suveränt att man kan få tips här.

2007-05-29 @ 13:52:59
Postat av: Åke Englund

Hej Benny!
Jag skrev ganska mycket om filmer när jag började blogga men jag har inte skrivit så mycket om film sedan jag började om med bloggandet men jag älskar film och det finns många sevärda filmer som
rör homosexualitet som jag sett, ska se eller ser om så jag kommer att nämna fler filmer i framtiden här på bloggen.
/Åke


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback