Feminist

Har precis lämnat in deklarationen, lämnade in den en timma före inlämningstiden gick ut, brukar alltid vara ute i sista sekunden men inte i år, ett trendbrott kanske, var ju i tid till jobbet dag och till ett möte.

Hade en konversation idag med en person och vi diskuterade kvinnors rätt till samma lön och huruvida kvinnor kan ta samma jobb som män kan, fann det svårt att hitta argument för något som känns självklart för mig men samtidigt vet jag att jag förlorar debatten om jag skulle bara skulle köra på, det skulle bara cementera och bekräfta personens åsikter om att feminister bara är rabiata. Vi blev dock avbrutna i vår diskussion så debatten oss emellan får fortsätta, jag älskar en utmaning, måste hitta argument som kan få honom att ta till sig det hela.

En gäst på jobbet påpekade att jag inte varit med i Borås tidning på ett tag men att han minsann varit med flera gånger senaste tiden. Älskar folk med humor och älskar en utmaning, har ju inte fått in mina två senaste texter i Borås Tidning men jag har två till planerade så?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback