Sven Eriksongymnasiet

Sven Eriksongymnasiet

Fick idag ett telefonsamtal från Sven Eriksongymnasiet. Vi har inlett samtal om att ha lektioner om homosexualitet och homofobi för 2: orna hösten 2007. De hade fått rekommendationer från Tullengymnasiet. Känns riktigt spännande att mitt rykte som föreläsare sprider sig via rekommendationer, känns som gott betyg. Har föreläst för en klass på Sven Erikssongymnasiet för många år sedan när jag fortfarande jobbade för RFSL men denna gång handlar det om alla klasser i årsgrupp 2 så det handlar om avsevärt större antal klasser. Tack till Riitta Melin Tullengymnasiet för rekommendationerna.


Kommentarer
Postat av: Marie

Hej Åke!
Jag är jätteglad för att du ställer upp. Har kämpat för att sprida information om HBT-frågor på min skola men det är inte alltid så lätt. SE-gymnasiet var tidigare ett rent tekniskt gymnasium med nästan enbart killar som elever. Än idag kan man känna det i atmosfären här. Det är ganska "killigt" och macho-influerat. Jag vill gärna ändra på detta så att det blir högre i tak och en mer tillåtande atmosfär för alla.Du är välkommen!

2006-12-07 @ 12:00:34
Postat av: Åke Englund

Hej Marie, tack för ditt arbete med att sprida information om HBT-frågor på Sven Erikson, jag ser verkligen fram mot att komma till SE och jag lovar att göra mitt bästa. /Åke

Postat av: Johanna Falk

Ja, lycka till. Det är ju verkligen en stro uppgift. Att vända vindarna på den skolan. Gjorde ett försök en gång i tiden, genom att starta en feministisk förening där. Det gick sådär! :)

Ha det bra!

2007-04-25 @ 14:56:13
URL: http://tatillbaka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback