I kurs

Under kvällen har jag varit på kursen Självkänsla Nu! som jag började för en vecka sedan. Kursen är verkligen intressant och givande, samtidigt som den berör mig och de övriga deltagarna på ett så personligt plan att det känns svårt för mig att skriva om kursen här på bloggen. Trots att vi bara träffats två gånger hittils så känns det som att vi har ett förtroende för varandra som jag har för få andra människor. Längtar redan till nästa tisdag.

Kommentarer
Postat av: niclas fuck up

tja mannen... tror verkligen att den kursen ar grym for dej sa du kan fucking kill den dar javla kalle... jag sitter iaf pa londons dyraste och lyxigaste hotell det kostar mej 9000 kr for 2 nights.. jag markte med en gang att inte london var nogot for mej och det gamla hotellet jag var pa checkade jag ut fran med en gang for de var so fucking grose sa jag kommer redan hem pa fredag igen... men jag har fan haft det grymt bra som turist dom behandlar mej sa bra pa hotellet som om jag vore miljonar sa jag behover inte ens saga ... enough talk about me, what do you think of me.. hehe.. men ake ska du semestra nan stans sa ak till londom jag vet iofor sej inte hur gay livet ar har men shopingen och stan ar grymt..
gissa vad dom kallar mej pa hotellet??
dom springer efter mej och ropar mr. steel mr.steel hehe...
mvh// Niclas STEEL
ps. sorry for skriften att jag blandar engelska och svenska men det finns ju fan inte vara bokstaver pe tagentbordet ds.

2007-10-03 @ 21:51:48
Postat av: Åke Englund

Tjena Niclas ;))
Tråkigt att London inte var din grej, men det är kul att få hem dig igen. Du lyser alltid upp min dag när vi träffas.
See you
/Åke


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback