Svenska tomater som avslut

Sommaren är inte över på något sätt, augusti har precis gjort sitt intåg och det finns många varma sommarkvällar kvar av sommaren. Men det var något denna den första måndagen i augusti som fick mig att känna som om att ännu en sommar gått mig förbi. Röda Kvarn släppte sitt höstprogram, det regnade lite ute och vi har slutat sälja svenska tomater. Vad blev det av alla promenader i naturen som jag skulle göra med hundarna, skulle ju fixa till min balkong och sitta där och läsa alla mina böcker. Vad hände? Intalar mig att allt som hände var att de svenska tomaterna tog slut. Sommaren är inte slut, det finns fortfarande tid…


Kommentarer
Postat av: Susanne

Men det finns något ödesmättat över augusti, sensommarmånaden. Kvällarna är synbart mörkare, skolstarten närmar sig och snart är semestrarna slut. Det är sommar fortfarande och jag ska se till att få använt alla mina sommarkläder innan augusti är slut, för hösten börjar inte tidigare än i september! :)

Postat av: Creutz

Kanske är det därför jag gillar hösten så skarpt, hösten innan vintern... När hetsen är över, vardagen låter oss fungera som vanligt, utan krav på att prestera lugn och ro genom fruktansvärd aktivitet... Ge mig höst, regn, kyla... Då vet jag att böckerna blir lästa, stearinljusen tända, och filmerna sedda!

2010-08-03 @ 23:30:14
URL: http://literature-connoisseur.blogspot.com
Postat av: J. Åke Englund

Håller med dig Susanne, vi har en månad av sommar kvar. En månad att greppa och leva ut :)

2010-08-04 @ 00:55:00
URL: http://akeenglund.blogg.se/
Postat av: J. Åke Englund

Vintern har jag aldrig klarat av, men hösten däremot. En kille jag dejtade för länge sedan sa att han älskade hösten för att det är så vacker när allt dör. Det låter makabert men på något sätt hade han rätt. Det är något vackert med hösten och man får tid över till det som betyder något som att läsa och se film. Du har så rätt Andreas.

2010-08-04 @ 00:58:47
URL: http://akeenglund.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det är så tråkigt när det ska regna.

2010-08-04 @ 18:58:56
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback