Dagen efter

Tillbringade gårdagen resandes genom Sverige, färden startade i Borås vid 08:30 och vi var framme vid 18:00. Vi hade otroligt vackert väder nästan hela vägen och landskapet var klädd i höstskrud, de brandgula löven fick det att se ut som träden var satta i brand. Det kändes nästan symboliskt att jag färdades mot den stad jag är född i, på min egen födelsedag. Samtidigt så kändes det skönt att tillbringa denna dag resandes då jag ännu inte känner mig mig helt tillfreds med att fylla år. Det är någonting med att resa som får mig att samla tankarna, jag känner en distans till mitt liv och ser klarare på mina egna handlingar och tankar. Ju mer distans jag får till saker, desto tydligare ser jag. Så att resa ger mig andrum och ger mitt liv en tydlighet som lätt försvinnernär jag lever mitt i det.

Idag är jag tacksam för:

1. Lunchen med Fredrik, Fredriks bror och mamma, min reservfamilj.

2. De grattis-sms som jag fick på min födelsedag, även om jag inte firar min födelsedag så blir jag ändå glad över grattishälsningarna.

3. Fredriks och mina samtal under bilresan från Borås till Östersund.

Kommentarer
Postat av: Benny

Jag har nog med mig ett flertal av kunderna på city när vi säger GRATTIS!! i efterskott. Hoppas du fick en trevlig födelsedag. Hur mycket vad det du fyllde? Ha de!

2007-10-25 @ 23:09:07
Postat av: Åke Englund

Tack, tack Benny!
Och ja, det var en lagom födelsedag, vill inte göra någon affär av min födelsedag så jag brukar ofta resa bort, och att åka bil genom Sverige med min bästa vän var helt rätt.
/Åke


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback