I Guds namn

Hyrde Beck-filmen  "I Guds namn"  efter jobbet.  Svenska filmer är inte min grej egentligen, har inte sett någon svensk film sedan "Så såsom i Himmelen" som förvisso var helt fantastisk. Filmen "I Guds namn" skulle bland annat handla om mord på homosexuella, så skildringen av homosexuella gjorde mig nyfiken på filmen. Dessutom har Livets Ord och Svenska Evangeliska Alliansen, som nämns i filmen, övervägt att agera rättsligt mot filmens producenter då de anser sig utpekade i filmen. Så dessa två skäl fick mig att hyra filmen. Men filmen var tämligen trist, homosexuella skildrades knappt alls förutom som mordoffer, ingen nyhet där. Och jag reagerade inte nämnvärt på skildringen av frireligiösa i filmen, en del av mina fördomar kanske bekräftades, men att agera rättsligt på grund av detta är som när homosexuella skriker homofobi för allt som går emot dem i livet.

Idag är jag tacksam för:

1.  Att jag lyckades byta min söndag så att  jag kan träffa Patrik .
2. Fredrik, för att han korrekturläser min blogg :)
3.  Att jag träffade min kompis Emanuel idag, det var länge sedan vi träffades.

Kommentarer
Postat av: Tobias

Inte sett just "I guds namn", men tycker dock att Beck filmerna är galet bra =) Dom enda svenska filmerna jag gilar. Jag får bränna en bra svensk film åt dig så du får se lite svensk film=)

2007-11-18 @ 02:34:31
Postat av: Åke Englund

Du får fixa lite bra svensk film så jag får upp ögonen för svensk film.
Sorry om jag var lite under isen på jobbet idag. Ingen bra dag, men det är en ny dag i morgon. Hoppas du får jobba under veckan :) Du höjer alltid min dag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback