Frustrerande burkar

Det kan verkligen vara otroligt frustrerande att inte ha en fungerande högerarm. Har försökt att få upp en burk med smärtstillande tabletter och fick verkligen kämpa med locket, då jag inte kunnat ta i med högerhanden på grund av smärtor och samtidigt inte får ta i för hårt med högerhanden än så länge så har jag försökt allt från att hålla fast burken med knäna till att sätta fast burken i en kökslåda och trycka mot lådan med min kroppsvikt samtidigt som jag skruvade med vänsterhanden. Det senare alternativet lyckades och jag fick upp burken till slut, ett tag var det nära att jag gick ner på jobbet eller knackade på hos en granne och frågade om hjälp, frustrerande minst sagt...

På tal om smärta så har jag varit på hårborttagningsbehandling idag, går på laserbehandling för att ta bort håret på bröstkorgen. Det brukar göra ont i vanliga fall men i dag körde vi lasern med full effekt och det gjorde verkligen ont, det mest smärtfulla momenten när jag tatuerat mig var ingenting mot smärtan under behandlingen idag. Vill man vara fin får man lida pin.

Kommentarer
Postat av: Benny

Hej! varför tar du bort håret på bröstkorgen? skulle själv önska att jag hade det. tycker det är skitsexigt!

2007-07-25 @ 11:00:53
Postat av: Åke

Hej!
Jag vet att många tycker att det är sexigt, alla tidigare pojkvänner jag haft har verkligen tyckt om det men jag har aldrig känt mig bekväm med det så nu när jag är singel passar jag på att ta bort det för gott, för min egen självkänslas skull.
Inget jag ångrar, det känns så bra nu när det börjar minska.

2007-07-25 @ 23:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback