En ny dag, ett nytt gips

Var på Ortopedmottagningen i morse, tog stygnen och bytte gips. Var så spänd på att se ärret efter operationen att jag inte trodde det skulle vara någon fara när sjuksköterskan frågade om jag ville ligga ner för många tyckte det var obehagligt att ta stygnen, jag hade ju ändå inte haft några större problem att kolla på armen när den var helt av och satt 5 centimeter ovanför handleden, men det gick inte lika bra nu inte, nejdå, när hon var nästan färdig med stygnen så kände jag hur det började kännas konstigt. Kan inte riktigt beskriva det men jag kände igen känslan från den gången jag och Fredrik var och skulle sy ihop ett sår på Marianne och jag höll på att tuppa av när de rakade bort pälsen kring såret, så jag sa till sjuksköterskan ett det  kanske inte gick så bra trots allt. Hon hjälpte mig från stolen till sängen och jag kände hur benen nästan vek sig när jag gick de korta stegen till sängen men det gick bra. Jag får ett maffigt ärr efter operationen i alla fall och efter att jag fått nytt gips så fick jag ett glas saft och några Mariekex...

Somnade, naturligtvis, under eftermiddagen och vaknade upp precis i slutet av uppträdandet på Stora Torget. Gick en promenad med hundarna och mötte en kvinna som var ute med sin hundvalp, vi började prata om hundar och min brutna handled och efter ett tag så berättade hon att hon handlat hos mig när hon varit nyskild och lite nere så handlade hos mig och allt blev så mycket bättre när hon såg mitt leende, det kändes riktigt bra att få höra att jag som bara är mig själv kan få andra att må bra. Härlig känsla.

Kommentarer
Postat av: Åsa (Tullen)

Visst är det rätt fräckt hur man påverkar andra utan att själv vara medveten om det. Och som ansiktet utåt i en affär är det ju jätteviktigt hur man är. Ett leende är aldrig fel. =)
Hur var det att se armen? Liten, tunn och ömtålig? Det tycker jag första gången jag såg min fot efter gips i massa veckor.

Postat av: Anna

Hej Åke! Kan inte annat hålla med damen du mötte på din promenad. Bodde tidigare i Borås men har flyttat till Gbg. När jag bodde i Borås och handlade hos dig blev jag alltid på gott humör eftersom man möttes av ett leednde från dig och blev väldigt bra bemött! Hoppas det blir bra med din arm! /Anna en fd nöjd City-kund

2007-07-20 @ 13:07:52
Postat av: Annie

Kan bara hålla med föregående talare, du kan rädda vilken skitdag som helst med ditt magiska leende. Har en vän som när de kommer hit måste in på City för att få handla av dig, hon blir lika ledsen varje gång du inte jobbar..

2007-07-20 @ 17:37:50
Postat av: Åke Englund

Tack för de vänliga, orden det känns bra att veta att man är uppskattad, era ord gör mig varm inombords.
Åke

2007-07-21 @ 01:16:05
URL: http://akeenglund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback