En stilla söndag

Kunde inte sova inatt, somnade till flera gånger men vaknade upp hela tiden. Jag har aldrig haft problem med att sova under hela mitt liv men sedan jag bröt handleden så har jag haft sömnproblem. Sista gången jag vaknade till var vid 6-tiden på morgonen, Winston ville gå ut och kissa så jag gick ut med hundarna. Efter det somnade jag och kunde sova utan att vakna så jag tyckte att jag kunde tillåta mig att sova till klockan tolv utan att må dåligt över att dagen bara försvinner.
Åt frukost till Queer Eye, eller som det heter i Sverige Fab 5, grät som alltid i slutet när allt blev så fint. Blev lite inspirerad så jag plockade ihop lite och diskade. Det sägs att få saker kan lyfta en och få ens dag att klarna upp som att rensa i röran gå promenader, så jag gick 2½ timma med hundarna efter det. Vi gick till ridhuset och det gamla militärområdet där borta. En promenad som jag gick ofta förr, speciellt när jag bodde på Göta, men det blir inte lika ofta nuförtiden.
När jag gick där så kom jag ihåg en gång när jag gick med hundarna tillsammans med min kompis Mattias. När vi gick längs vägkanten så kom det en bil åkandes bakom oss och när den åkte det förbi så hängde en kille ut genom den öppna fönsterrutan och ropade Bögjävlar! efter oss. Vi skrattade mest åt det hela Mattias och jag, nu råkade vi vara bögar men det kunde lika gärna ha hänt två heterokillar som var ute på promenad med sina hundar, vi var ju inte ens ihop tyckte vi och skrattade än mer.
Väl hemma fixade jag lite mat, smördegsinbakad lax, potatisgratäng och sallad på ruccola, tomat, avokado och oliver. Tände lite ljus och satte på lite musik. Den dagen jag träffar någon så kommer jag att älska att fixa det på det här sättet för oss båda, men idag har det varit så skönt att vara själv med hundarna och njuta av en ledig söndag. Hundarna fick varsitt stort tuggben, jag en förpackning med Ben & Jerrys glass med Cookie Dough och vi satte oss allihop i soffan och såg på Queer as Folk .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback